Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Innovationsfonden søger Entrepreneur Officer med base i København til at drive samarbejde med universiteterne

Ser du et stort potentiale for innovation og iværksætteri blandt forskere og studerende på landets universiteter, og bliver du motiveret af at styrke Danmarks innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og nye innovative løsninger? Og kan du arbejde selvstændigt efter disse mål, så er du måske vores nye Entrepreneur Officer.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær