Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Innovationsfonden søger Investment Officer inden for humaniora og samfundsvidenskab (SSH) i Aarhus

Har du et solidt indblik i dansk og udenlandsk forskning inden for samfundsmæssig og humanistisk forskning (SSH)? Har du forståelse for, hvordan SSH forskning – alene eller i samspil med andre fagligheder -  kan skabe værdi for samfundet fx gennem samarbejder mellem forskere og virksomheder? Er du passioneret af at understøtte innovation i Danmark? Så har vi en spændende stilling på Innovationsfondens kontor i Aarhus.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær