Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Innovationsfonden søger økonomi- og administrationschef til vores kontor i Aarhus

Vil du være en del af direktionen med ansvar for Innovationsfondens investerings-og driftsbudget samt administration og IT? Har du solid ledelseserfaring og vil være med til at drive fremtidens løsninger inden for klima, velfærd og sundhed? Så er du måske Innovationsfondens nye økonomi- og administrationschef.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær