Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

It-arkitekt søges til Uddannelses og Forskningsministeriet

Brænder du for løsningsorienteret it-arkitektur og kunne du tænke dig en spændende stilling i Uddannelses- og Forskningsministeriet som it-arkitekt? Ønsker du ligeledes indflydelse i skabelsen af fremtidens digitale løsninger inden for uddannelse og forskning? Og har du ambitioner om personlig og faglig udvikling?

Ja, så kan du nemt blive vores nye kollega, hvor du vil blive en del af et team med højt til loftet, humor og høj innovativ faglighed i at finde digitale løsninger på forskelige forretningskomplekse problemstillinger, både internt og i relation til vores tætte samarbejde med universiteterne.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær