Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Jurist til lovarbejde og politikudvikling på jernbaneområdet i Transportministeriets departement

Vil du tæt på lovarbejdet og politikudviklingen på jernbaneområdet? Trives du med at tage ansvar og faglige udfordringer på et højt niveau? Så er Togkontoret i Transportministeriet noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær