Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Kan du lide at sagsbehandle og vil du være med til at hjælpe erhvervslivet med at rekruttere udenlandsk arbejdskraft?

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger lige nu fuldmægtige og specialkonsulenter, der skal hjælpe os med at sikre en effektiv, hurtig og korrekt sagsbehandling på et højt fagligt niveau.

Vi har brug for dig, der kan lide at behandle ansøgninger fra udlændinge, og som herigemmen vil være med til at sikre, at erhvervslivet får den arbejdskraft, de efterspørger. Du vil få mulighed for at arbejde med meningsfulde arbejdsopgaver på et område med stor bevågenhed i samarbejde med statens bedste kollegaer.

Der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær