Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Kompetent kommunikationsmedarbejder søges til Udlændinge- og Integrationsministeriet

Har du styr på digital kommunikation? Og har du lyst til både drift og udvikling? Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en skarp og samarbejdsorienteret kommunikationsmedarbejder til presseteamet i Ministersekretariatet.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær