Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Koncernøkonomi i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger ny kollega

Er du en dygtig generalist med et stort drive, og har du lyst til at arbejde med politikudvikling og økonomistyring på et centralt politikområde? Så er en stilling som fuldmægtig i Koncernøkonomi noget for dig.

What do you want to do ?
New mail

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær