Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Kontorelev søges til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Har du opdaget, at sekretæropgaver, lettere sagsbehandling og daglige driftsopgaver er spændende? Har du sans for detaljer, er struktureret og god til at samarbejde? Er du også nysgerrig og seriøs omkring din uddannelse? Så kan du være den kontorelev inden for specialet Offentlig Administration, som Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger til ansættelse hurtigst muligt.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær