Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Kontorelever søges til Hjemrejsestyrelsen

Har du opdaget, at administrative opgaver, lettere sagsbehandling og daglige driftsopgaver er spændende? Har du sans for detaljer, er struktureret og god til at samarbejde? Er du også nysgerrig og seriøs omkring din uddannelse? Så kan du være en af de kontorelever inden for specialet Offentlig Administration, som Hjemrejsestyrelsen søger til ansættelse pr. 1. januar 2022.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær