Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Kontorelever søges til Styrelsen for International Rekruttering og Integration i Udlændinge- og Integrationsministeriet

tyrelsen for International Rekruttering og Integration søger ambitiøse, engagerede og nysgerrige kontorelever inden for specialet Offentlig Administration til ansættelse den 1. september 2019.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline