Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Kontorfunktionær søges til Center for HR- og Forretningsudvikling i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Brænder du for at bidrage til velfungerende processer inden for rekruttering og personaleadministration? Vil du være en del af vores faglige dygtige team, som sammen står for alle rekrutteringer og personaleadministration i hele Uddannelses- og Forskningsministeriet?

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær