Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Kontorfunktionærer søges til at understøtte rekruttering af international arbejdskraft

Har du lyst til at arbejde inden for et spændende område og blive klogere på udlændingeområdet? Og ønsker du, at dit arbejde gør en forskel for samfundet, samtidig med at du kan sparre og have det sjovt med dine kollegaer? Så er du måske én af de kontorfunktionærer, vi søger i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), der skal hjælpe os med at komme sagsbunkerne og sagsbehandlingstiderne til livs. Der er tale om både faste og midlertidige ansættelser.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær