Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Løsningsorienteret jurist til implementering af loven om forbud mod visse donationer

Kontoret for Landedokumentation i Udlændingestyrelsen søger dig, der har mod på at kaste dig ud i opgaver relateret til sanktionsregimer, pengestrømme og dataindhentning, og som kan hjælpe os med at bringe juraen i spil og sikre, at juraen er i orden i vores implementering af lovgivning og vores øvrige arbejde.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær