Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Medarbejder til rådgivnings- og policyopgaver i relation til forskning og innovation på EU-området

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren og arbejde med EU-sager? Har du lyst til at rådgive danske interessenter om EU’srammeprogram for forskning og innovation Horizon Europe?? Så har vi måske stillingen til dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær