Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Medarbejder til rådgivningsopgaver i relation til forskning og innovation på EU-området

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren og arbejde med EU-sager? Har du lyst til at rådgive danske interessenter om det kommende rammeprogram for forskning og innovation Horizon Europe, og synes du, at det er spændende at være med ved opstarten af et nyt program? Så har vi måske stillingen til dig. Der er tale om en tidsbegrænset stilling fra 1. september 2020 til 30. juni 2021.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær