Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Medarbejder til udgående kontrolaktioner søges til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Får du god energi af varierende arbejdsopgaver og et godt samarbejde? Vil du være vores nøglemedarbejder på udgående aktioner og være med til at stoppe snyd og omgåelse af regler? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden?

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær