Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Økonom/analytiker til Analysekontoret i Transportministeriets departement

Transportministeriet skal sikre mobilitet, der skaber værdi. Ministeriet skal forene målet om høj mobilitet med målet om grøn omstilling og samtidig sikre en effektiv transportsektor. Ministeriet står for en væsentlig del af statens samlede anlægsinvesteringer og aktivmasse.

Vores arbejdsområder omfatter bl.a. modernisering af landets jernbaner, udbygning af metroen i København, store vej- og broprojekter, selvkørende biler, luftfart, cyklistforhold og trafiksikkerhed. Herudover er transportens miljø- og klimapåvirkning en integreret del af ministeriets arbejde.

Ministeriets opgaver står ofte højt på den politiske dagsorden og vil være spændende for dig, der er interesseret i at arbejde i et varieret, dynamisk og analytisk opgavefelt.

Vi søger netop nu en økonom/analytiker til departementets Analysekontor.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær