Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Økonomichef til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Vil du være økonomichef i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er i fokus, og hvor samarbejde med interessenterne og inddragelse af medarbejderne står højt på dagsordenen? Vores økonomichef har efter mange år i styrelsen søgt nye udfordringer, og stillingen er derfor ledig. Hvis du kan styre økonomien med sikker hånd og samtidigt have fokus på udvikling af både opgavehåndteringen og medarbejderne, er det måske dig, vi leder efter.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær