Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Praktikant søges til Sekretariatet for Rådet for Etniske Minoriteter i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)

Har du lyst til at være tæt på de politiske processer? Og vil du arbejde tæt sammen med 14 medlemmer af Rådet for Etniske Minoriteter? SIRI søger en praktikant fra primo februar 2022 og frem til ultimo juni 2022.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær