Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Praktikanter søges til at understøtte arbejdet med integration i kommuner og på sprogcentre

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger to praktikanter til at bistå med arbejdsopgaver i foråret 2022 – én til danskteamet og én til beskæftigelsesteamet. Praktikperioden løber fra primo februar 2022 og frem til ultimo juni 2022.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær