Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
Vesna Nikolic

Praktikanter søges til kvantitative analyser om integration

Hvordan går det med nydanskeres beskæftigelse, uddannelse og medborgerskab, og hvad kan forklare udviklingen? Hvordan forløber integrationsindsatsen i kommunerne og på sprogcentrene, og hvem opnår de bedste resultater? Interesserer du dig for at besvare spørgsmål som disse, vil en praktikantstilling i Analysekontoret være noget for dig. Udlændinge- og Integrationsministeriet søger lige nu praktikanter til efterårssemesteret 2019.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline