Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Pressemedarbejder med gåpåmod til Transport- og Boligministeriet (barselsvikariat)

Vores dygtige kollega skal på barsel, så vi søger en engageret og proaktiv pressemedarbejder, der sammen med pressechefen og en anden pressemedarbejder kan formidle ministeriets nyheder, så de fænger den enkelte borger.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline