Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Projektleder til forvaltningssporet i digitaliseringsprogrammet Kopernikus (genopslag)

Begejstres du af en ”Once in a Lifetime” mulighed for at understøtte fremtidens studieadministrative platform, tænder du på at være med til at løse komplekse opgaver i et miljø med stærke interessenter, og har du solide og brede kompetencer som projektleder samt erfaring med governanceprocesser, så hører vi gerne fra dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær