Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Sekretær med stort servicegen søges til administration af projekter og så meget andet!

Er du altid imødekommende, når folk beder om hjælp? Kan du lide at have et job med opgaver, hvor ikke to dage er ens? Og har du lyst til et job, hvor du får mulighed for at samarbejde med forskellige mennesker, og er du åben for nye opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder i styrelsens kontor for Forskning og Forskningsinfrastrukturer

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær