Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Selvstændig studentermedhjælper søges til Center for HR og Forretningsudvikling i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Drømmer du om en karriere inden for HR, og er du interesseret i et spændende studiejob med varierende opgaver inden for rekruttering og personaleadministration? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær