Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Selvstændig studentermedhjælper til digitale medier og Forskningens Døgn i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Interesserer du dig for digitale medier og events, og kunne du tænke dig at få indsigt i, hvordan vi arbejder med kommunikation i den ministerielle verden? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til Presse og Kommunikation i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær