Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Skarp fuldmægtig søges til spændende økonomiopgaver vedrørende de videregående uddannelsesinstitutioner

Har du lyst til at arbejde med de videregående uddannelsesinstitutioners økonomi? Vil du deltage i det økonomiske tilsyn med institutionerne? Har du flair for tal og blik for detaljen? Så har vi en spændende stilling som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Kontor for Institutionsøkonomi.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær