Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Skarp konsulent eller erfaren fuldmægtig søges til spændende juridiske opgaver i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Vil du arbejde med juridiske spørgsmål inden for de videregående uddannelser i et fagligt stærkt juracenter med højt kvalificerede og humørfyldte kolleger?  Kan du formidle juraen i et klart sprog, og har du flair for at løse opgaver i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye kollega!

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær