Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Skarp og dynamisk områdeleder til Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond i Odense

Vil du være med til at udvikle de bedste rammer for original og excellent forskning i Danmark? Brænder du for at stå i spidsen for fondens interne sekretariat med fokus på internationalt samarbejde, kommunikation og klassiske sekretariatsopgaver som forberedelse af mødedagsordener og behandling af klagesager? Har du erfaring med ledelse og er en god holdspiller? Så er du måske vores nye leder og kollega i Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond, som er en del af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær