Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Skarp og dynamisk områdeleder til Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond i Odense

Vil du være med til at udvikle de bedste rammer for original og excellent forskning i Danmark? Brænder du for at stå i spidsen for ”Forskningsfinansiering”, som er krumtappen  i sekretariatets varetagelse af forskningsadministrative og -strategiske opgaver? Kan du lede og skabe resultater samtidig med, at du er  en god holdspiller? Så er du måske vores nye leder og kollega i Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond, som er en del af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær