Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Stærk profil til pressehåndtering, strategisk kommunikation og sekretariatsbetjening

Har du en skarp og sikker pen samt solid erfaring med at håndtere pressesager i en politisk styret organisation?  Vil du være en del af et stærkt hold, og er du frisk på at smøge ærmerne op og lave sikker sekretariatsbetjening? Så har vi brug for dig i sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær