Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Stud.jur. eller stud.merc.jur. til studenterjob indenfor erstatnings- og forsikringsret

Vil du være i et studiejob, hvor du får masser af ansvar og juridiske udfordringer? Har du lyst til at prøve din teoretiske viden af i praksis? Og interesserer du dig forerstatnings- og forsikringsret. Så er du måske vores nye studentermedhjælper i kontoret Jura i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, som er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline