Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Student med flair for tal søges til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Er du glad for at arbejde med tal, og har du lyst til at arbejde i et politisk miljø med økonomi- og aktivitetsstyring? Har du et stort kendskab til Excel? Og kan du lide at tage ansvar og arbejde selvstændigt - så er studenterstillingen i Koncernøkonomi noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær