Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Studentermedhjælper søges til juridisk kontor i Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Vil du være med til at løfte en bred vifte af juridiske opgaver og yde juridisk rådgivning til de øvrige kontorer i styrelsen? Er du analytisk skarp og god til at finde løsninger på konkrete problemstillinger? Så har vi måske en ledig stilling til dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær