Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Studentermedhjælper søges til kommunikations-, analyse- og administrationsopgaver på innovationsområdet

Har du lyst til at afprøve dine akademiske færdigheder og få praktisk erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation? Interesserer du dig for innovationspolitik, og behersker du dansk og engelsk på et højt niveau? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær