Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Systematisk HK sagsbehandler søges til SU-sagsbehandling af udenlandske uddannelser

Er du god til sagsbehandling og til at yde vejledning på mail og telefon? Har du interesse for udvikling af procedurer og effektive sagsgange inden for dit område? Har du lyst til et job, hvor du hver dag er i kontakt med forskellige mennesker? Så er du måske vores nye kollega i udlandsenheden i kontoret for særlig uddannelsesstøtte.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær