Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Talstærk akademiker søges til kvantitative analyser på udlændinge- og integrationsområdet

Vil du arbejde med registerbaserede analyser og store datasæt. Og kan du samtidig bruge dine analytiske kompetencer til at formidle analysernes resultater og bidrage til policyudviklingen på udlændinge- og integrationsområdet? Så vil jobbet i Koncernstyring og Tilsyn i Udlændinge- og Integrationsministeriet være noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær