Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Talstærk praktikant søges til kvantitative analyser på udlændinge- og integrationsområdet

Vil du arbejde med registerbaserede analyser og store datasæt? Så vil jobbet som praktikant i Koncernstyring og tilsyn være noget for dig. Vi er en del af afdelingen for Koncernstyring i Udlændinge- og Integrationsministeriet og udarbejder bl.a. analyser om, hvordan det går med nydanskeres beskæftigelse, uddannelse og medborgerskab.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær