Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær

Teamansvarlig for analyseteamet i Udlændingestyrelsen

Er du en dygtig generalist med et højt drive og solide analytiske kompetencer? Har du erfaring med eller talent for ledelse – og lyst til at arbejde i en organisation i en spændende udvikling, som tilbyder fleksible rammer for tilrettelæggelsen af din arbejdstid? Så er det måske dig, Udlændingestyrelsen søger til stillingen som teamansvarlig for analyseteamet i Kontoret for Kontrol og Forretningsudvikling.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær