Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Testkoordinator til agilt projekt i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte (SIU)

Vil du være med til at skabe værdi for de videregående uddannelsesinstitutioner? Brænder du for samarbejdet mellem forretning og it-udvikling i agile udviklingsprojekter? Så har vi en ledig stilling som testkoordinator til et stort projekt inden for studieadministrative systemer.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær