Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

To datastærke analytikere til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Er du interesseret i forsknings- og innovationspolitik?  Har du lyst til at udvikle og omsætte data og analyser til politisk rådgivning? Sætter du pris på afvekslende opgaver, selvstændigt ansvar og et godt fagligt samarbejde? Så er du måske én af vores to nye analytikere i sekretariatet for Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR).

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær