Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriet søger en fagligt stærk studentermedhjælper med flair for tal og analyser

Vil du arbejde med tal og analyser i et spændende og fagligt stærkt miljø i centraladministrationen? Og samtidig bidrage til den grønne omstilling og til udviklingen af hele Danmark? Så er et studierelevant job i Transport- og Boligministeriets nyoprettede analysekontor helt sikkert noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær