Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriet søger idé- og initiativrig akademiker til udviklingsopgaver i HR

HR søger en udviklingsorienteret akademiker til en opgaveportefølje med særligt fokus på bl.a. branding og sociale medier, kompetenceudvikling og kurser, introduktion og fastholdelse samt arbejdsglæde og medarbejdertrivsel.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær