Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriets departement søger en juridisk studentermedhjælper til Bane- og Luftfartskontoret

Transport- og Boligministeriet søger en faglig stærk juridisk studentermedhjælper til departementets Bane- og Luftfartskontor. Du skal have mod på udfordrende arbejdsopgaver og lyst til at arbejde i et politisk og dynamisk miljø. Vi tilbyder faglige udfordringer, mulighed for personlig udvikling samt praktisk erfaring med arbejdet i et ministerium.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær