Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriets departement søger fagligt stærk medarbejder til økonomistyring (barselsvikariat)

Er du en dygtig fuldmægtig/controller, der er skarp til økonomistyring og har flair for tal, og har du lyst til at indgå som en del af et dedikeret økonomiteam? Så har vi jobbet til dig hos Transport- og Boligministeriets departement.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær