Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriets departement søger studentermedhjælper til Kontraktkontoret

Står du og mangler et studierelevant arbejde eller vil prøve kræfter med noget nyt? Og vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende, politisk og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
More information Ok Decline