Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transport- og Boligministeriets departement søger studentermedhjælper til Togkontoret (vikariat)

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og husets sager står ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret og analytisk opgavefelt krydret med politisk proces.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær