Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Transportministeriets departement søger studentermedhjælper til Kollektiv Trafikkontoret

Er du talstærk, en dygtig skriftlig formidler og vil du arbejde med de forskelligartede opgaver, der findes i et departement? Så kan vi tilbyde et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø.

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær