Kontakt VN

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær
  • Her er du:
  • Jobopslag

Tre erfarne analytiske konsulenter til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Kan du lide at omsætte analyser og data til politik og rådgivning? Vil du gerne arbejde med mange forskellige emner inden for forsknings- og innovationspolitikken Så er sekretariatet for Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) måske dit kommende arbejdssted?

Vesna Nikolic
Vil Du/I - som medlem - annoncere?
Kontakt Foreningen Nydanskers Sekretær